Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΕ - ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ ΟΣΕ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

                                                                               Αθήνα 23/12/2015
                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στην χτεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Δεν είναι δυνατόν το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να συνεδριάζει νυχτερινές ώρες, σαν τους κλέφτες, σε χώρο μακριά από την έδρα της  και να χρειάζεται την παρουσία  ένοπλων αστυνομικών να συνοδεύουν  τα μέλη του μέχρι την αίθουσα συνεδρίασης (ο Θεός να τον κάνει χώρο συνεδρίασης) ασκώντας ουσιαστικά αφόρητη ψυχολογική πίεση σε αυτά.
Ενέργειες σαν και αυτές αποδεικνύουν το αυταρχικό πρόσωπο της Κυβέρνησης και την επιμονή της για την άμεση εφαρμογή των συμφωνηθέντων με τους θεσμούς , πολιτική που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές της εξαγγελίες.

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ



Η Ανεξάρτητη Σιδηροδρομική Κίνηση  σας εύχεται καλές γιορτές και καλή Σιδηροδρομική Χρονιά!


Ευχόμαστε το νέο έτος να είναι ελπιδοφόρο για όλους μας και να μην υπάρξει κανένας άνθρωπος που να κρυώνει, που να πεινάει... Kανένας άνθρωπος που θα χάσει την δουλειά του και κανένας άνθρωπος που να μην μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς την οικογένεια του...
Κανένα παιδί που να παγώνει μέσα στα νερά του Αιγαίου...

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΜΚΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 21/12/2015



Αθήνα, 17/12/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
 
Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
 
Η Κυβέρνηση με την ψήφιση του 3ου μνημονίου συνεχίζοντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων ετοιμάζεται για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Τα αεροδρόμια ήδη παραχωρήθηκαν και σειρά παίρνουν τα λιμάνια και ο σιδηρόδρομος.
 

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ



Όπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων και μέλος του Σωματείου μας Βασίλης Ζαβογιάννης, το διοικητικό συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατά την σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε και έδωσε εντολή στον αρμόδιο Διευθυντή της ΔΙΠΕΚΑΜ να ετοιμάσει φάκελο με όλα τα απαιτούμενα, προκειμένου  να ξεκινήσει η από τον νόμο απαιτούμενη διαδικασία για την πρόσληψη 45 ατόμων ως προσωπικό κίνησης!
Τα άτομα κατανέμονται ως εξής: 20 άτομα στον Ρέντη, 17 άτομα Θεσσαλονίκη, 5 άτομα Λάρισα και 3 άτομα Αλεξανδρούπολη.
Ευχή όλων μας να ολοκληρωθούν γρήγορα και επιτυχώς  οι διαδικασίες!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ενημέρωση για το Σ.τ.Α. της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ






Συναδέλφισσες και συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 17/12 και ώρα 10.00 θα πραγματοποιηθεί το Σ.τ.Α. του σωματείου μας, στον Βόλο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Volos Palace.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να παρεβρεθεί στον χώρο του συμβουλίου.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΟΓΛΟΥ 7-12-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ




Ενημερώνουμε ότι λόγω της αποχής διαρκείας που εξήγγειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος, η προγραμματισμένη εκδίκαση της αγωγής για την Δευτέρα 14/12 αναβάλλεται προσωρινά. Θα ενημερώσουμε μόλις οριστεί νέα ημερομηνία.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 3/12





ΑΘΗΝΑ 2/12/2015   
        


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


                 Το σωματείο μας καλεί όλα τα μέλη του να μετέχουν δυναμικά με την παρουσία τους στην 24ωρη απεργία στις 3 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 10 στα γραφεία της ΠΟΣ.
                 Η κυβέρνηση αθετώντας τις προεκλογικές της υποσχέσεις και  συνεχίζοντας να εφαρμόζει την μνημονιακή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων φέρνει περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις και στις παροχές,  διαλύοντας συθέμελα ότι είχε απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος. 

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΣΤΙΣ 10/12/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΜΚΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΙΣ 7/12/2015

Ανακοίνωση της Εφορείας Εκθέσεων και Διαγωνισμών του Πολιτιστικού, για την παρουσίαση από τον Αλέξη Μητρόπουλο των βιβλίων του "Η κοινωνία στο απόσπασμα", "Ασφαλιστικό ώρα μηδέν" και " Η αριστερά στην Ελλάδα', στο πλαίσιο της έκθεσης βιβλίου στην Καρόλου την Δευτέρα 7/12/2015 στις 11:30 στον 9ο όροφο της Καρόλου στο χώρο της έκθεσης βιβλίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 3/12/2015


ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 2/12/2015

Λάβαμε και δημοσιεύουμε από τον συνάδελφο Βασίλη Ζαβογιάννη, Εκπρόσωπο των Εργαζομένων στο ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της 186ης συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2/12/2015.