Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ



Συναντήθηκε αντιπροσωπεία του προεδρείου της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γ.Γραμματέας) με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΓΑΙΑ ΟΣΕ, ύστερα από αίτημα του Σωματείου μας, σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει και αφορά τον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και μάλιστα επεκτάθηκε και σε πολλά θέματα (συντήρηση τροχαίου υλικού, ιδιωτικοποίηση κ.α.) όπου ακούσαμε με ενδιαφέρον τις απόψεις του κυρίου Σχίζα, καταθέτοντας παράλληλα τις δικές μας.
Όσον αφορά το επίμαχο ζήτημα, την είσοδο δηλαδή άλλου ανταγωνιστικού ως προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεταφορικού μέσου στις εγκαταστάσεις του σιδηροδρομικού σταθμού Θεσσαλονίκης, καταστήσαμε σαφές ότι η θέση του συνδικάτου είναι κάθετα αντίθετη για το γεγονός αυτό, ζητώντας παράλληλα πλήρη ενημέρωση από πλευράς ΓΑΙΑ ΟΣΕ για οποιαδήποτε μελλοντική εξέλιξη του ζητήματος. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως όπως μας ενημέρωσε ο διευθύνων, η Νομαρχία έχει εγκρίνει ήδη την δημιουργία στάσης ΚΤΕΛ τόσο έξω από τον σταθμό Λαρίσης, όσο και στον Πειραιά.
Συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές η συνάντηση να επαναληφθεί στο εγγύς μέλλον προκειμένου να συζητήσουμε και περαιτέρω ζητήματα που άπτονται αρμοδιοτήτων της ΓΑΙΑ ΟΣΕ.


ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου