Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Πρόσκληση σε ΔΣ στις 9-9-2016




Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α   Ε Ν Ω Σ Η  Π Ρ Ο Σ Ω Π Ι Κ Ο Υ   Τ Ρ Α Ι Ν Ο Σ Ε







ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1988
ΕΔΡΑ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
      ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19





ΓΡΑΦΕΙΑ  ΑΘΗΝΩΝ:

ΚΑΝΙΓΓΟΣ  6- ΑΘΗΝΑ  Τ.Κ. 10677  ΤΗΛ.   2103828970


ΓΡΑΦΕΙΑ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:


ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΤΗΛ.  2310221523

                  ‹‹ΜΕΛΟΣ  Π.Ο.Σ.  &  Ε.Κ. ΠΕΙΡΑΙΑ››

___________________________________________________________________________            



                                               ΑΘΗΝΑ  30-8-2016                                                                                                                                                                                                                  ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ: 2962



ΠΡΟΣ: ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


                                                                              ΤΗΣ Π.Ε.Π- ΤΡΑΙΝΟΣΕ







Συνάδελφε,



                Σε καλούμε να παρευρεθείς στην   συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας που θα πραγματοποιηθεί στις 9/9/2016 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  και ώρα 17.00’, στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ).

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΣ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΓΙΑ ΣΣΕ_10/8/2016




ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ –ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΘΗΝΑ  10/08/2016
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

        Από την αρχή των διεργασιών για τη ΣΣΕ έως και την υπογραφή της, η παράταξη μας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με ευθύνη και σοβαρότητα,  πάντα με απόψεις και προτάσεις, προς το συμφέρον όλων των συναδέλφων. Ωστόσο, καθ΄όλη τη διάρκεια των διαβουλεύσεων, δεχθήκαμε επιθέσεις, λάσπη και συκοφαντίες από τους διαδρομιστές και τους παρατρεχάμενους του Υπουργείου Μεταφορών και της  Διοίκησης ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Σύνδεσμος αυτών των παρατρεχάμενων και σε πρωτεύοντα  ρόλο, υπήρξε η φιλοκυβερνητική παράταξη του Δικτύου και προπαντός ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕ, ο οποίος αφενός μεν έταζε και καθησύχαζε τους συναδέλφους διατυμπανίζοντας ότι ο διαγωνισμός είναι άγονος λόγω της χαμηλής προσφοράς και αφετέρου δε «πουλούσε» εκδούλευση  στη Διοίκηση και στο Υπουργείο. Με λίγα λόγια πατούσε σε δύο βάρκες!
       

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΈΑ ΣΣΕ



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας είναι το υπέρτατο σημείο δράσης του συνδικαλιστικού κινήματος. Η συλλογική σύμβαση είναι ένα διαρκές μεταβατικό στάδιο με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια. Η σημερινή σύμβαση δεν καλύπτει όλες τις ανάγκες των συναδέλφων σιδηροδρομικών, ωστόσο λειτουργεί στις σημερινές συνθήκες προσθετικά κι όχι αφαιρετικά.  Και μάλιστα μέσα σε ένα πρωτόγνωρο εργασιακό τοπίο το οποίο διαρκώς αναδιαμορφώνεται, αποτελεί το ελάχιστο πλην αναγκαίο όπλο που οφείλουν να έχουν οι εργαζόμενοι στα χέρια τους!
Τα κέρδη της συγκεκριμένης συλλογικής σύμβασης, που το Σωματείο μας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία προσπάθησε και κατάφερε να είναι για ΟΛΟΥΣ, είναι επιγραμματικά τα εξής:

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΘΕΜΑΤΑ ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ_04.08.2016



                                                                         ΠΡΟΣ : Μέλη του Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.


ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην 200η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., που θα πραγματοποιηθεί την 4η Αυγούστου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην οδό Καρόλου αριθ. 1-3 (6ος όροφος, αίθουσα συνεδριάσεων).  
           Σε περίπτωση κωλύματός σας, παρακαλούμε να αποστείλετε εγκαίρως εξουσιοδότηση προς άλλο μέλος του Δ.Σ. ή να ειδοποιήσετε τη Γραμματέα του Δ.Σ. (τηλ. 210-5297 881 ή 210-5297 605, φαξ 210-5249 131).
ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.    Έγκριση α) πλήρωσης και στελέχωσης της κενής οργανικής θέσης Προϊσταμένου Διεύθυνσης Ασφάλειας Μεταφορών και Διαχείρισης Κρίσεων της εταιρείας και β)    τροποποίησης του ενιαίου προσοντολογίου περιγραφής των θέσεων εργασίας των Προϊσταμένων Διευθύνσεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
2.    Έγκριση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ ετών 2016-2018.
3.    Έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού/διεθνούς  διαγωνισμού «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών ασφαλιστικής κάλυψης της αστικής ευθύνης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.».
4.    Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού του τροχαίου υλικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., για τους συρμούς που χρησιμοποιούνται στις Προαστιακές διαδρομές Πειραιά – Α.Ι. Ρέντη – Αφιδνών, Αφιδνών –Χαλκίδας, Οινόης – Χαλκίδας, Αθηνών – Άνω Λιοσίων, Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Α. Λιοσίων και Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Κιάτου».
5.    Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού για τους Προαστιακούς συρμούς Θεσσαλονίκης-Λάρισας και Δυτικής Μακεδονίας».
6.    Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών μίσθωσης  δωματίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε σε ξενοδοχείο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης».
7.    Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εκδοτηρίων σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς επιβατών σημείων πώλησης Ανατολικής και Κεντρικής  Βορείου Ελλάδας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.».
8.    Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εκδοτηρίων σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς επιβατών σημείων πώλησης Δυτικής  Βορείου Ελλάδας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.».
9.    Έγκριση ακύρωσης του ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού Δ-1604/16 «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εκδοτηρίων σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς επιβατών στον Επιβατικό Σταθμό Λάρισας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.».

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



Συναδέλφισσες - συνάδελφοι

Άλλο ένα κρούσμα βίας σημειώθηκε την Τετάρτη 2/8/2016 στην γραμμή Αεροδρομίου - Κιάτου το οποίο έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα περιστατικά τα οποία έχουμε καταγγείλλει εξωδίκως στο παρελθόν και κανένας από τους αρμόδιους δεν έχει ενδιαφερθεί.

Για το σωματείο μας η ασφάλεια των προσωπικού και των επιβατών αποτελεί προτεραιότητα και γι αυτό το λόγο τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν αποφάσεις προς αυτή την κατεύθυνση.  

ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ