Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προκαθορισμένη τριμερής συνάντηση του Σωματείου με τους εκπροσώπους της διοίκησης της Τραινοσε, υπό την εποπτεία της αρμόδιας επιτροπής του υπουργείου Εργασίας.
Μαζί μας παρέστη και η Ομοσπονδία η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Τάκη Παρασκευόπουλο και τα μέλη του προεδρείου Βασίλη Ζαβογιάννη και Γιάννη Ντίτσα. Από την πλευρά του Σωματείου της ΠΕΠ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέστη σύσσωμο το προεδρείο του, συνεπικουρούμενο από τον νομικό του σύμβουλο Ιωάννη Καρούζο.
Την διοίκηση εκπροσώπησε ο διευθυντής ΔΙΣΜΟΕ Ιωάννης Λύτρας και ο δικηγόρος κος Ταβουλάρης.
Η συνάντηση διήρκεσε σχεδόν 2 ώρες όπου οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου ανέλυσαν με απόλυτη σαφήνεια το φλέγον ζήτημα της μη εφαρμογής των διατάξεων του Γ.Κ.Κ. όσον αφορά τη θέση του Προϊστάμενου Αμαξοστοιχίας, αναλύοντας επακριβώς στην αρμόδια επιτροπή όλα τα ζητήματα που προκύπτουν από την άρνηση της διοίκησης της Τραινοσε να εφαρμόσει τον Νόμο.
Η επιτροπή αφού άκουσε προσεκτικά και τις δύο πλευρές, έδωσε ρητή και κατηγορηματική οδηγία προς την Τραινοσε να φροντίσει να επιλύσει άμεσα το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς διαπίστωσε ότι εγείρονται σοβαρά θέματα τόσο για την  ασφαλή κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών, όσο και θέματα παραβίασης των εργατικών διατάξεων.
Θεωρούμε πως η συγκεκριμένη θέση του Υπουργείου Εργασίας αποτελεί μία πανηγυρική δικαίωση όλων των εργαζομένων στον Κλάδο Κίνησης και Ελέγχου Αμαξοστοιχίας ηθική καταρχήν, αλλά και ουσιαστική ταυτόχρονα, μιας και αποτελεί την απαρχή μίας σειράς ενεργειών που τελικό στόχο θα έχουν την απόλυτη δικαίωση των θέσεων μας.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι ο δρόμος  για την δικαίωση και την επαναφορά της νομιμότητας στην εργασία μας   άνοιξε. Ελπίζουμε η εταιρεία να πράξει άμεσα τα δέοντα. Σε αντίθετη περίπτωση θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι είναι αναγκαίο προκειμένου να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ομοσπονδία που πάντα παλεύει δίπλα μας, δυναμώνοντας και ενισχύοντας την φωνή μας!

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου