Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

3ωρη κοινή στάση των δύο Σωματείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ




ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗ



ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

1.     Της "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΞΗΣ Ο.Σ.Ε. (Π.Ε.Π.Ε.)" που εδρεύει στον Πειραιά, οδός Ομηρίδου Σκυλίτση, αριθμ. 19 και εκπροσωπείται νόμιμα.


2.    Της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΠΕΠ- ΤΡΑΙΝΟΣΕ), που εδρεύει στον Πειραιά, οδός Ομηρίδου Σκυλίτση, αριθμ. 19 και εκπροσωπείται νόμιμα.



 Π Ρ Ο Σ

Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρόλου 1-3, και εκπροσωπείται νόμιμα.



ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΣΕ


1.    Τον κο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κο Σπίρτζη.

2.    Τον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας, ο οποίος εδρεύει στην Αθήνα, - Πλ.Βικτωρίας, αριθμ. 7 και εκπροσωπείται νόμιμα.

--------------------------------------------------------------------------------------------

           

          Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων μας αποφάσισαν ομόφωνα την κήρυξη και πραγματοποίηση τρίωρης στάσης εργασίας την Δευτέρα 13-11-2017, ημερομηνία συμπλήρωσης έξι μηνών από το τραγικό ατύχημα στο Άδενδρο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό συναδέλφων μας και τους τραυματισμούς ετέρων συναδέλφων, αλλά και επιβατών και από ώρα 10:00 έως 13:00.

Στην μνήμη των τριών αδικοχαμένων συναδέλφων μας, οι οποίοι έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, επαναφέρουμε το πάγιο αίτημά μας για την άμεση ολοκλήρωση των έργων της φωτοσήμανσης και της τηλεδιοίκησης, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ασφάλεια στις σιδηροδρομικές μεταφορές.

----------------------------------------------------------

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και τον ΟΜΕΔ, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει. 



Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2017

Η Πληρεξουσία Δικηγόρος των Σωματείων

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΤΣΑΚΙΡΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

ΟΜΗΡΟΥ 6- ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. 210-3225903 ΦΑΞ. 210-3244988

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου