Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΤΑ ΤΗΣ ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ



Συναδέλφισσες,  συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών το Συμβούλιο των Αντιπροσώπων των τοπικών γραμματειών από όλες τις έδρες της σιδηροδρομικής επικράτειας του σωματείου μας.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του ατυχήματος στο Άδενδρο.

Αρχικά το λόγο πήραν οι πρόεδροι των παρατάξεων και έπειτα ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, αναλύοντας την επικαιρότητα και ενημερώνοντας για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς και την επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΤΥ.

Στην συνέχεια μίλησαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων καθώς και μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι οποίοι έθεσαν τις προτάσεις τους προς ψήφιση προς το σώμα.

Τέλος το λόγο πήραν οι αντιπρόσωποι των εδρών αναφερόμενοι στα κατά τόπους προβλήματα και αφού κατέθεσαν και αυτοί τις προτάσεις των τοπικών γραμματειών, έγινε η ψηφοφορία πάνω στην οποία θα στηριχτούν οι ενέργειες του σωματείου μας για την επίλυση των προβλημάτων μας και την βελτίωση της καθημερινότητας μας.
 Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τα θέματα που συζητήθηκαν και τις προτάσεις που ψηφίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου