Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΓΡΑΠΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ





Το Δ.Σ. της ΠΕΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ολοκλήρωση ενός σημαντικού τόσο σε μέγεθος όσο και σε αξία πρότζεκτ, που θα μείνει παρακαταθήκη για το μέλλον για όλους τους συναδέλφους μας.

Ολοκληρώθηκε και σύντομα κατατίθεται σε όλες τις αρμόδιες αρχές (επιθεώρηση εργασίας κλπ.) η γραπτή εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου για όλες τις ειδικότητες που ανήκουν στο Σωματείο μας!

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δε θα είχε γίνει αν δεν υπήρχε ο Συνάδελφος και φίλος Αντώνης Χαχάμης, όπου μαζί με την άρτια επιστημονική ομάδα του και εντελώς αφιλοκερδώς, ολοκλήρωσαν αυτό το τόσο σημαντικό έργο. Ένα έργο που η σύλληψη της ιδέας του έλαβε χώρα στην πόλη της Λάρισας, όταν αποχαιρετούσαμε όλοι μαζί τον καλό συνάδελφο Άρη…

Για αυτό και όλο αυτό το έργο είναι αφιερωμένο στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στο Άδενρο. Είμαστε σίγουροι πως το συγκεκριμένο έργο θα αποτελέσει την παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια προκειμένου η συζήτηση να εστιαστεί πάνω στα πραγματικά ζητήματα ασφαλείας που αφορούν όλες τις σιδηροδρομικές ειδικότητες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου