Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ


ΕΚΛΟΓΕΣ   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ   ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ   ΤΡΑΙΝΟΣΕ 2,3&4 Μαΐου  2018 

Ανακοίνωση
Συναδέλφισσες συνάδελφοι
Ο πανικός  είναι  ο χειρότερος σύμβουλος
Η ΔΑΚΕ ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ  <<στην απελπισία της>> συμμαχεί ουσιαστικά με το σύστημα το οποίο διέλυσε και έκλεισε το σιδηροδρομικό δίκτυο, εξαφάνισε εκατοντάδες χιλιόμετρα σιδηροδρομικής γραμμής, κατάργησε δρομολόγια και έκλεισε σιδηροδρομικούς σταθμούς,    διώχνοντας  παράλληλα  με μετάταξη εκατοντάδες έμπειρους συναδέλφους από το σιδηρόδρομο.
Τι κάνει η απελπισία και ο πανικός ;

Με δεδομένο ότι έχουν ήδη αποδεχτεί  τους μεταταγμένους συναδέλφους  στο σωματείο  μαζί με τις συνδρομές τους, έχουν εγκρίνει και   τους εκλογικούς καταλόγους για τις εκλογές,  όταν είδαν ότι  χάνουν τις εκλογές και δεν τους << βγαίνουν τα κουκιά>>,  γιατί  προφανώς έτσι τους  βλέπουν ως κουκιά δηλαδή, υποβάλουν την ένσταση, τους γυρνούν την πλάτη και δεν τους επιτρέπουν να ψηφίσουν , στέλνοντας τους ουσιαστικά  << στο καιάδα>>.
Συναδέλφισσες συνάδελφοι
Αντί οι συνάδελφοι μετατασσόμενοι να είναι ένα μόνιμο οργανικό κομμάτι  ενταγμένο στο  εργατικό  σιδηροδρομικό  κίνημα ως να μην έχει αποχωρήσει ποτέ, τώρα δεν τους θέλουν και στο σωματείο. Μάλλον έτσι κατανοούν και την ενότητα όλων των σιδηροδρομικών.
Η ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ δεν έχει σταματήσει και δεν θα σταματήσει  να παλεύει για την επιστροφή  όλων των  συναδέλφων τους οποίους κάποιοι τους  μετέταξαν.  Έδωσε και δίνει την μάχη καθημερινά και αυτό θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι την τελική δικαίωση!
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου